Спецполицаи от СДВР и ГДНП влизат на проверка в няколко имота на

...
Спецполицаи от СДВР и ГДНП влизат на проверка в няколко имота на
Коментари Харесай

Полицията влезе в имоти на Васил Божков

Спецполицаи от Столична дирекция на вътрешните работи и ГДНП влизат на инспекция в няколко имота на предприемача Васил Божков, съобщи . Според информация на малкия екран се търси връзка с убийството на Алексей Петров.

Извършват се дейности по необходимост. 

Официална информация към този момент няма.

Бизнесменът разгласява коментар в профила си във Фейсбук във връзка акцията. „ Поредната политическа принуда. Действат като през 2020. Лъжат медиите и основават зрелища. Времената към този момент са други ", написа Божков. 



Напълно безсмислена акция. Казаха ми, че вършат акция в разнообразни компании, единствено една беше обвързвана с мен. Не си припомням коя е, стотици компании са минали през мен. На ул. " Дунав " не знам какво вършат, не знам какво вършат и по другите офиси, само че това е тъкмо като 2020. Нямам офиси на никое място към този момент, всичко унищожиха. Аз се занимавам с политика, това е политическа принуда.

Нищо не откриха, още 2020 година иззеха всичко, няма какво да намерят. Казаха, че търсят документи за компании, с които нямам нищо общо, сподели Васил Божков, в чиито офиси полицията прави акция.

Не сме имали нищо общо с Алексей Петров. Аз съм се върнал тука, с цел да направя нещо за тази страна, за себе си съм направил всичко, можех и в Дубай да си остана, сподели Божков. 

След привършване на дейностите, материалите ще бъдат докладвани на прокуратурата, прецизираха от Столичната дирекция на вътрешните работи.

Васил Божков се завърна през лятото от Дубай. През септември Апелативният съд го пусна под домакински арест с електронна гривна. Адресът, в който тогава уточни, че ще изтърпява домашния си адрес, е един от претърсваните през днешния ден.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР